Myymälä

Palveleva myymälä

Kivijalkamyymälämme Lahden ydinkeskustassa palvelee asiakkaitaan laajalla tuotevalikoimalla. Tuotteiden hankintaan ja käyttöön asiantuntevan opastuksen antavat yrityksemme fysioterapeutit, apuvälineteknikot, jalkaterapeutti ja proteesimestari.

Sukkatuotteet

Tuki- ja lentosukat pitävät jalat kevyinä ja solakkoina pitkän työpäivän tai lentomatkan aikana. Lääkinnälliset hoitosukat puolestaan toimivat merkittävänä terveyden edistäjänä ja sairauden ennaltaehkäisijänä erilaisten operaatioiden jälkeen ja tiettyjen perussairauksien yhteydessä.

Tarkistamme mittauksin, että sukat ovat asiakkaalle juuri sopivat. Lisäksi varmistamme, että sukkien käyttö sujuu kotioloissakin omin käsin tai sopivan pukemisen apuvälineen avulla. Ajanvarauksen lääkinnällisten hoitosukkien mittaukseen voi varata yläpalkista kohdasta ”ajanvaraus” tai soittamalla numeroon 020 7798 746.

Tuet ja ortoosit

Oikeanlaisen tuen käyttö vammojen ennaltaehkäisyssä ja toipumisvaiheen aikana voi parantaa elämänlaatua ja toimintakykyä merkittävästi. Myymälässämme on hyvä valikoima tukia ja ortooseja tavallisimpiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Hyvä istuvuus ja käyttömukavuus ovat edellytyksenä sille, että tukia myös aktiivisesti käytetään. Siksi suosittelemmekin aina mittauksia ja tuotteiden sovitusta ennen ostopäätöksen tekemistä. Tukien sovitus onnistuu myymälässämme aukioloaikoina, mutta halutessanne voitte myös varata ajan sovitusta varten numerosta 020 7798 746.