Plantaarifaskiitin hoitoon

Plantaarifaskiitti on jalkapohjan kantakalvon tulehdustila, joka voi alkaa äkillisesti tai kehittyä ajan kuluessa ylikuormituksen takia. Plantaarifaskiittia kutsutaan myös nimillä luupiikki tai kantapiikki.

Kantapääkipua voi lievittää hieromalla tai venyttämällä lihaksia. Apuvälineistä luupiikin hoitoon soveltuvat esimerkiksi kantapään pehmuste tai yökäyttöön tarkoitettu venytyssukka.

Kysy meiltä, mikäli olet epävarma sinulle sopivimman apuvälineen valinnassa. Keskustelu ammattitaitoisten työntekijöidemme kanssa auttaa löytämään parhaan yksilöllisen ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Alta löydät esimerkkejä laadukkaiden tuotteiden valikoimastamme. Lisäksi saatavilla on kattava valikoima tilaustuotteita eri valmistajilta.

Plantaarifaskiittituotteet vain Lahden myymälästä

Elements stretch up – venytyssukka yöhoitoon

Venyttää aktiivisesti ja kontrolloidusti plantaarifaskiaa sen anatomiseen pituuteen yön aikana. Sukan tarkoituksena on venyttää jalkapohjan rakenteita ja lievittää jänteisiin kohdistuvaa rasitusta jalassa. Vähentää tai poistaa voimakkaan kivuntunteen ensimmäisten askelten aikana aamulla.

Elements stretch up – venytyssukka yöhoitoon

Pedisoft kantapään pehmuste

Viskoelastinen kantapään pehmike iskunvaimennukseen ja paineen vähentämiseen sekä plantaarifaskiitin hoitoon. Korkeus 6mm.

Pedisoft kantapään pehmuste

Aircast airheel – ilmatyynyside

Tuessa on kaksi toisiinsa yhteydessä olevaa ilmatyynyä (jalan alla ja kantapään takana), jotka aikaansaavat pumppaavan kompression jokaisella askeleella. Vähentää turvotusta ja parantaa verenkiertoa sekä nopeuttaa paranemista.

Aircast airheel – ilmatyynyside